На живо

7

Ивайло Спасов от MasterChef гостува в рубриката #MasterЗона

В разговора той сподели каква е връзката между рекламата и кулинарията

Публикувано на 27 Март 2020
Ивайло Спасов от MasterChef гостува в рубриката #MasterЗона

Ивайло Спасов от MasterChef гостува в рубриката #MasterЗона на радио N-JOY.

В разговора той сподели каква е връзката между рекламата и кулинарията.

Като копирайтър, Ивайло има самочувствието, че представя много добре вербално ястията си пред Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу. Признава, че все още му липсват някои от естетическите детайли в чинията и със сигурност ще работи, за да подобри този аспект. 

Ивайло заяви пред Нейа Димитрова, че е дошъл за победа. Той е убеден, че всеки в кухнята на MasterChef играе за титлата и ако каже, че участва в състезанието само за забавление, ще излъже. Допълни, че доколкото е имал възможност да опознае конкурентите си, смята, че всички са "мега амбицирани" да станат новия MasterChef на България. Себе си определи като "свободомислещ човек, който се опитва да мачка граници и клишета, защото мрази тесногръдието във всичките му форми". 

Ивайло сподели, че най-много обича да готви азиатска кухня - китайска, корейска, виетнамка, дори опитва и японската. Почитател е и на ориенталските вкусове. С тях се опитва "да уцели"  предпочитанията на Chef Михалчев и Chef Роу, да впечатли Chef Токев, но признава, че при него е много трудно. 

За слоган на едно от най-основните български ястия - мусаката, Ивайло предложи: "Толкова хубава, че и баба ви ще плаче от радост!" 

Целият разговор можете да видите ТУК.

Ключови думи: