На живо

7

Виктория с първи онлайн концерт тази събота

Певицата, която ще представи България на Евровизия 2021, ще пее за публиката от дома си в София тази събота

Публикувано на 26 Март 2020
Виктория с първи онлайн концерт тази събота

Виктория ще направи първия си онлайн концерт на 28 март.

Певицата, която ще представи България на Евровизия 2021, ще пее за публиката от дома си в София тази събота.

„Нямам търпение за концерта, защото отдавна си мечтая да направя нещо подобно. Ще изпея “Tears Getting Sober” на живо и се надявам да зарадвам всички, които очакват моето изпълнение на тази песен. Подкрепата, която получих последните седмици ме кара да се чувствам по-щастлива от всякога“, не скри вълнението си младата певица.

Българската песен на Евровизия 2020 “Tears Getting Sober” попадна в програмата на музикалната телевизия MTV. Видеото на Виктория беше излъчено за първи път във вторник. “Tears Getting Sober” беше един от фаворитите за победата на Евровизия 2020 преди конкурсът да бъде отменен. Композицията предизвика огромен интерес сред международните журналисти и музикалните фенове и превърна Виктория в един от най-обсъжданите български артисти.

През уикенда младата певица представи и своето първо Q&A видео, в което отговаря на много от най-задаваните въпроси към нея през последните седмици. Виктория разкри и малко повече за себе си, като за първи път показа и дома си в София.

На 21 март в ефира на БНТ беше обявено, че Виктория ще бъде българският представител на 65-тото издание на Евровизия, което ще се проведе през 2021 година. Тя трябваше да представи страната ни на Евровизия 2020 в Ротердам с песента “Tears Getting Sober”, но музикалната надпревара беше изместена за 2021 година заради пандемията от коронавирус в Европа.

Всички любители на музиката ще могат да гледат концерта на Виктория напълно безплатно на 28 март от 20 часа българско време - ТУК.

Ключови думи: