На живо

7

Михаела Маринова издава дебютен албум

Мечтите не се отменят, казва талантливата ни певица и прави своята Стъпка напред

Публикувано на 26 Март 2020
Михаела Маринова издава дебютен албум

Михаела Маринова пуска дебютен албум напук на кризата.

Днес трябваше да се състои първият голям концерт на певицата, за който тя и екипът й се подготвят от месеци.

Михаела щеше да представи дебютния си албум в компанията на някои от най-добрите музиканти у нас начело с Ангел Дюлгеров (китара), Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани) и Евден Димитров (бас).

Концертът пада, сега е с нова дата през май, но „Вирджиния Рекърдс“ решават да не пипат премиерата на албума, въпреки затворените магазини, въпреки невъзможността за срещи с публика и въпреки, че целият екип на компанията и самата Михаела са разпръснати по домовете си.

Звездата на Михаела Маринова изгрява в третия сезон на „Х Фактор“, когато тя достига до финалния концерт на предаването и излиза от него като любимка не само на децата, но и на техните родители. Вокалното й майсторство е неподражаемо, желанието й да върви напред – също. Саня Армутлиева стои зад нея още от времето на телевизионния формат, където е жури и ментор на певицата. След края му, става неин продуцент и мениджър, и кариерата на талантливото момиче тръгва стремглаво нагоре.

Дебютът на Михаела Маринова се казва именно „Стъпка напред“. Носи й редица отличия. Следват „Не ти ли стига“, „Един срещу друг“, „Листата падат“ с участието на дуото Pavell & Venci Venc’, „Очи в очи“, „Само теб“, страхотен дует с Любо Киров на хита му „Мога“ и излезлият преди дни авторски дебют на певицата „Страх от самота“. Междувременно с майсторските си превъплъщения певицата печели публиката и в два популярни телевизионни формата.

Дебютният й албум е извоювана мечта за нея. Освен всичките й хитове, в него влизат и няколко неиздавани до момента парчета - „Следвай моя глас“, „Другата стая“, „Моят сън“ и „Винаги ще има утре“.

Сред авторите на песните в него са шведският тандем Ollipop и Holly Martin, написали песента „Стъпка напред“, румънският хитмейкър Кристиан Тарчеа – Мonoir, както и звездният отбор от съмишленици в лицето на Павел Николов, създал голяма част от песните в албума и колегата му Венцислав Чанов (Pavell & Venci Venc’), DARA, Михаела Филева, Кристиан Костов, Любо Киров, Евгени Димитров-Маестрото и други.

„Музикантите, артистите, продуцентите и авторите са сред най-засегнатите от кризата с вируса. Имаме нужда от позитивни знаци, от сила и от инат да продължим напред, въпреки удара, който понасяме в момента. Албумът на Михаела е нашият знак към всички колеги и обикновени хора, за които музиката е важна – не унивайте, скоро всички ще направим своите „стъпки напред“ и ще се върнем към нормалността“, споделя Саня Армутлиева

„Стъпка напред“ излиза в дигитална версия и на CD на 26 март.

Ден след премиерата, на 27 март от 18:20 ч. Михаела Маринова ще зарадва феновете си с виртуален концерт в YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“, на който ще изпълни част от парчетата в „Стъпка напред“, а зрителите ще имат възможност да задават въпроси, свързани с албума. 

„Стъпка наред” е наличен за поръчки на CD и във всички дигитални платформи и Musicmall.bg

„Стъпка напред“ съдържание:

1. Следвай моя глас

2.  Не ти ли стига

3. Само теб

4.  Другата стая

5. Очи в очи

6. Стъпка напред

7. Моят сън

8. Страх от самота

9. Един срещу друг

10. Листата падат ft. Pavell & Venci Venc’

11. Мога x Любо Киров

12. Винаги ще има утре

13. Само теб (акустична версия)

Фото кредит: Костадин Кръстев-Коко

Ключови думи: