На живо

7

Новият албум на Дуа Липа излиза седмица по-рано

Музикалната колекция Future Nostalgia, която трябваше да излезе на 3 април, ще се появи на 27 март

Публикувано на 25 Март 2020
Новият албум на Дуа Липа излиза седмица по-рано

Дуа Липа изтегли напред издаването на новия си албум.

Музикалната колекция Future Nostalgia, която трябваше да излезе на 3 април, ще се появи на 27 март.

На 25.03 беше премиерата на още една нова песен от албума - "Break My Heart".

Записът ще включва глобалния хитов сингъл "Don’t Start Now" и настоящия й разбиващ хит "Physical".

Новият албум ще бъде наличен за теглене от всички дигитални платфори, както и на физически носител в следните формати: розова неонова плоча, CD, картинен диск (picture disc), златна касета и deluxe box set, всички от които ще са налични от уеб магазина на Дуа. 

“Имам страхотни новини за вас. Издавам албума си в петък, на 27 март, и нямам търпение да го споделя с всички вас. Много по-уверена съм, защото съм го правила и преди, не ме беше страх да се впусна и да експериментирам и опитам нови неща", споделя тя.

Дуа си спомня точния момент, в който тази нова посока се появава:

Имах участие в радио шоу в Лас Вегас и отидох да се поразходя, просто да избистря ума си. Докато вървях, слушах OutKast и No Doubt и си помислих: "Какво толкова има в тези записи, та все още ги харесвам и се припознавам в тях? Защо чувствам, че не са остарели? И как мога да въплътя това носталгично чувство от всичките ми любими спомени от детството и вдъхновения в нещо ново и модерно?”, разказва певицата.  

Също така Липа има и новини относно предстоящото си турне: „За съжаление, имайки предвид ситуацията в момента и грижата за безопасността на всички, трябва да отложим за по-късно датите за Future Nostalgia Tour в Обединеното кралство и Европа. Всички билети ще останат валидни за новите концерти и ще получите имейл от билетната агенция, потвърждавайки всички детайли. Ще съобщя дати за турнето за останалия свят много скоро. Искам да отида на колкото е възможно повече места!“.

(Новите дати бяха съобщени вчера в 10 ч. сутринта британско време – б. пр.).

Снимка: Instagram

Ключови думи: