На живо

7

Тайни Темпа се завърна с нов сингъл

Парчето, озаглавено Top Winners, идва придружено от официално видео

Публикувано на 25 Март 2020
Тайни Темпа се завърна с нов сингъл

Тайни Темпа направи триумфалното си завръщане в ефира с нов сингъл. 

Парчето с участието на Not3s, озаглавено "Top Winners", идва придружено от официално видео.     

Първото издание на Темпа от три години насам е лек и игрив трак, който затвърждава отдадеността на Тайни да работи с ново поколение вълнуващи таланти.    

Говорейки за завръщането си, Тайни Темпа казва: "Направих този запис с Not3s, защото се разказва за мисленето и манталитета на „победителите". Мисленето от тази перспектива ни държа съсредоточени – това е причината, поради която съм, където съм, и причината, поради която Not3s е, където е. Всичко се свежда до стремежа да постигнеш повече и да продължиш да правиш по-доброто за себе си".

Стилната визуализация към трака е режисирана от Рамон Айала. Заснето в Барселона, игривото видео комбинира препратка към естетиката на 90-те с модерен стайлинг и перфектно показва персоналната страна на тези двама вълнуващи таланти.

Един от най-успешните и наградени артисти в британската поп музика с 15-годишна кариера, Тайни Темпа е отбелязал три топ 10 албума и седем №1 сингли към момента, както и поредица от колаборации с глобални и известни артисти, като Калвин Харис, Стормзи, Swedish House Mafia, Зара Ларсън и др.

Ключови думи: