На живо

7

Лорън Хореги пусна нова песен

Парчето е озаглавено Lento и е придружено от официален видеоклип

Публикувано на 23 Март 2020
Лорън Хореги пусна нова песен

Лорън Хореги пусна нова песен.

Парчето е озаглавено "Lento" и е придружено от видеоклип, който може да гледате по-долу на страницата.

Песента е първ официален сингъл и с него певицата отваря нова страница в музикалната си кариера на соло артист.

Продуцирано от носителя на две награди „Грами“ Tainy, който участва в песента и видеото, парчето „Lento“ обрисува кубинско-американското наследство на 23-годишната изпълнителка и съчетава двата й майчини езика.

“От известно време планирам да ви разкрия какво предстои. Нямаше начин никой от нас да се подготви за това, което се случва в момента, затова се надявам да приемете „Lento“ със също толкова любов и желание, с колкото я направихме. Надявам се докато танцувате на парчето, духът ви да е щастлив, особено в момент, в който прекарвате времето си с тези, които обичате и продължавате да отглеждате любов, въпреки страха от несигурността“, споделя Лорън с феновете си.

Официалното музикално видео към песента „Lento“ е заснето във Флорида от родения в Етиопия и живеещ в Ню Йорк режисьор и фотограф Dawit N.M.   

Прекарала по-голямата част от 2019 г. в студиото да твори и записва нова музика, носителката на награди, изпълнителка и активист е готова да премине към новата фаза от кариерата си, с още повече музика на хоризонта и предстоящ албум. Оставайки вярна на атристичния си етос, Лорън изразява напълно креативността си във всеки аспект от творчеството си, от писане на песни до създаване на концепции и монтиране на собствените си видеа. Извън студиото Хореги прекарва голяма част от живота си като политически активист, използвайки социалните си профили, за да споделя вижданията си. С над общо 14 милиона последователи, Лорън осъзнава силата на платформите и гласа си като млад член на обществото. Тя има ясна политическа позиция и активно участва в протести, независимо дали са за реформа на закона за оръжията редом със студентите от Паркленд, Флорида, или за правата на жените и ЛГБТ общността. Докато се подготвя за натоварена 2020 г., Лорън Хореги продължава активизма си, като съветва феновете си да се борят за човешките права. „Lento“ е първият й официален соло сингъл за 2020 г., след релийза на парчето „Invisible Chains“, част от саундтрака към блокбъстъра Birds of Prey, както и колаборацията й с Tainy и C. Tangana – „Nada“. 

Ключови думи: