На живо

7

Папи Ханс пусна вдъхновено от изолацията парче

Във видеоклипа на Стой си в къщи участва Дара, която е и хореограф на танца в края на клипа

Публикувано на 22 Март 2020
Папи Ханс пусна вдъхновено от изолацията парче

„Стой си в къщи“ е заглавието на супер симпатичен любовен трак, изстрелян от Папи Ханс за ден, с текст повлиян от затварянето вкъщи и с видео, в което Дара е главна героиня. 

„Направих парчето (музика, текст, аранжимент) в рамките на няколко часа, вдъхновен от изолацията, която ме разделя от близките, с които искам да бъда, а не мога. Дара се съгласи да се снима във видеото по Фейстайм. Тя е мой много скъп човек, адски близки приятели сме и дори да живее наблизо до мен, ми липсва, защото спазваме правилата на СЗО“, признава Папи Ханс. 

С езика на музиката Константин Трендафилов или Папи Ханс, както е артистичният му псевдоним, играе с простичко послание, с което обаче ще достигне до всички. Всички сме вкъщи, всички се опитваме да вземем възможните мерки за превенция срещу вируса, всички живеем в неочаквано сюрреалистичен свят.   

„Точно днес любовта може да прилича и на това“, казва Дара. 

Дара е измислила хореографията на танц, който се появява към края на видеото и който вероятно ще заживее собствен живот през нейния канал и този на Папи Ханс в TikTok. 

Ключови думи: