На живо

7

Михаела Маринова пусна нова песен

Дебютният албум на изпълнителката, озаглавен Стъпка напред излиза на 26.03

Публикувано на 19 Март 2020
Михаела Маринова пусна нова песен

Михаела Маринова зарадва феновете си с нова песен.

Дни преди да направи гигантска „Стъпка напред“ с дългоочаквания си дебютен албум, изпълнителката стреля право в сърцата с най-личната си музикална изповед до момента - „Страх от самота“.

Това е първата песен изцяло по музика и текст на изпълнителката, а аранжиментът е дело на Евгени Димитров-Маестрото, който не крие, че Михаела е любим негов млад артист. Когато чува песента, той сам ѝ предлага да направи аранжимента. Маестрото записва и пианото в парчето.

„Дълго време нямах смелостта да споделя „Страх от самота“ със света, но започвайки подготовка за албум, знаех, че тази песен трябва да стане част от него. Когато я пуснах на Саня, тя реагира супер емоционално и ми даде да разбера, че в правенето на музика нямам право на страх“, казва Михаела Маринова.

Сценарист, режисьор и оператор на видеото е Стефан Н. Щерев. Снимките са в района около Шабла, на ръба на няколко 30-метрови скали, където Михаела едвам преодолява страха си от високото. Част от видеото, след специално разрешение от Министерство на отбраната, става и 100-годишен морски фар.

Дебютният албум на Михаела Маринова „Стъпка напред“ излиза на 26.03 в дигитална версия и на CD. В него влизат както някои от най-големите хитове на певицата, така и 5 съвсем нови песни.

Официалната премиера на „Страх от самота” беше на 19.03 (четвъртък) в 10:00 ч. в радио, телевизия, в YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“ и във всички стрийминг платформи – Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, A1 Xplore Music и др.

Ключови думи: