На живо

7

Lil Uzi Vert създава история с Eternal Atake

Новият албум на изпълнителя дебютира под №1 в Billboard 200

Публикувано на 18 Март 2020
Lil Uzi Vert създава история с Eternal Atake

Lil Uzi Vert направи исторически №1 дебют Billboard 200 с албума Eternal Atake.

Номинираната за Грами мултиплатинена суперз везда въздейства на класациите глобално, а сега е №1 в Канада и Австралия.

С над 400 милиона комбинирани аудио и видео стрийма през първата седмица, невероятният успех на Eternal Atake маркира втория №1 албум на Lil Uzi Vert (следвайки платинено сертифицирания и оглавяващ класации Luv Is Rage 2 от 2017) и втората най-голяма седмица от 2020 за който и да е албум.

В допълнение, Eternal Atake сможе да се похвали с четвъртата най-голяма стрийминг седмица за албум, както и най-голямата стрийминг седмица за който и да е албум след изданието Tha Carter V на Lil Wayne. Тези записи не са огромни само за кариерата на Lil Uzi Vert за артистите по света.

Миналата седмица изненадващо пристигна Eternal Atake (Deluxe) - Luv Vs. The World 2, наличен за слушане и теглене ТУК.

Делукс изданието включва 14 допълнителни песни, включително появи от Chief Keef, 21 Savage, Future, Young Thug, Gunna, Lil Durk, Young Nudy и NAV. 

Eternal Atake е предшестван от BabyPluto, кратък филм, съвместно продуциран от Lil Uzi Vert и утвърдения създател на филми Гибсън Хазард и е наличен за слушане в официалния канал на Lil Uzi Vert в YouTube ТУК.

Трейлърът привлече над 3 милиона индивидуални гледания и получи похвали от Billboard, които подчертаха „извънземните режисьорски умения на Uzi” и Vulture, които го нарекоха „завладяващ трейлър, който възлиза на повече от сумата на неговите части“.

Eternal Atake включва наскоро излезлите сингли “That Way” и “Futsal Shuffle 2020", и двата налични във всички дигитални стрийминг платформи и услуги. Последният трак излезе през декември и незабавно се доказа като хит, издигайки се до #5 в Billboard Hot 100 – най-високата позиция на Lil Uzi Vert за солов сингъл до момента. Масовият успех на “Futsal Shuffle 2020" бе подсилен от части заради неустоимите танци, измислени от Uzi и включени в придружаващото видео към трака, сега наброяващо 23 милиона индивидуални гледания само в YouTube.

 

Ключови думи: