На живо

7

Ели Голдинг пусна нов сингъл

Парчето на световната суперзвезда е озаглавено Worry About Me и е с участието на мултиплатинения артист и музикален продуцент blackbear

Публикувано на 17 Март 2020
Ели Голдинг пусна нов сингъл

Ели Голдинг представи нов сингъл.

Парчето на световната суперзвезда е озаглавено “Worry About Me” и е с участието на мултиплатинения артист и музикален продуцент blackbear.

"Worry About Me" идва с видеоклип, режисиран от  Емил Нава и заснет в сюреалистична гора в Средна Америка. 

В разговор за песента, Ели разказва: “Worry About Me" е песен, която написах, спомняйки си за време, когато един мъж ме искаше в удобен за него момент, точно, когато бях на път да го преодолея. Привкусът на песента не е горчив, а по-скоро хумористичен. Беше освежаващо да пиша под слънцето на Лос Анджелис, защото навремето там пишех само тъжни песни, които отговаряха на състоянието на духа ми тогава“. 

blackbear пък споделя: “Това е песен с пасивно, но описателно послание за харизмата на независим човек и достойното отношение. Харесвам тази страна на Ели Голдинг с това темпо и по-мрачна хип-хоп продукция. За мен Ели е гласът на Великобритания и много специален артист и човек. Нямах грам колебание или липса на ентусиазъм да вляза в проекта и да заснемем това откачено видео, в което имам брат близнак". 

Преди седмица светът отбеляза 10 години от дебютния албум на Ели - Lights, който оглави класацията на Великобритания и бе разпродаден в над 1.4 млн. копия в световен мащаб. По време на невероятната си музикална кариера, Голдинг регистрира 2 #1 албума, печели 2 награди BRIT, албумите й са продадени в над 15 млн. копия, нейни сингли са стриймвани над 19.6 млрд. пъти в света. За YouTube канала на Ellie се абонират повече от 10 млн. нейни фенове, а видеата й са гледани общо 5 млрд. пъти. 

Ели, като посланик на добра воля в световната програма UN Environment Programme, е известна със страстта си да подкрепя защитата на околната среда на ценната ни планета и е шампион в решенията за справяне с климатичната криза. Тази дейност Ели съчетава и с работата си по минимизиране на броя бездомни по света, подкрепяйки The Marylebone Project и организирайки фондове за набиране на средства за справяне и с тази криза. 

Ели обяви също, че новият й албум ще излезе на 5 юни, като заглавието, както и повече детайли за него предстои да бъдат разкрити.

Ключови думи: