На живо

7

MasterChef празнува Свети Патрик с отборна битка и елиминация

Във вторник от 21:00 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на първата отборна битка в MasterChef. Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще изпитат характера, егото и бързината на 16-те претенденти за титлата и наградата от 100 000 лева

Публикувано на 16 Март 2020
MasterChef празнува Свети Патрик с отборна битка и елиминация

Във вторник от 21:00 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на първата отборна битка в MasterChef.

Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще изпитат характера, егото и бързината на 16-те претенденти за титлата и наградата от 100 000 лева.

Те ще се разделят на два отбора с капитани носителят на Master престилка и имунитет, за да докажат пред специалните гости в ресторанта и пред журито, че заслужават място в най-голямата кухня на България.

Този път кулинарите ще трябва да създадат празнично меню по повод деня на Свети Патрик, а умението да „пипаш с твърда ръка“ ще се окаже решаващо за успеха на мисията. Така, още в първата отборна битка, ще се откроят хоби-готвачите с лидерски умения и стратегиите им за развитието на играта. Загубилият отбор ще отиде на елиминация, а един хоби-готвач ще напусне приключението MasterChef.

За да защитят престилката си и мястото зад готварските банки, хоби-готвачите ще трябва да докажат, че имат познания за използването на основни инструменти в кухнята. След това ще бъдат подложени на предизвикателство, с което ще покажат колко добре боравят с ножа и въображението си.  Журито на MasterChef ще анализира само авторите на трите най-лоши ястия, за да определи кой ще е първият, простил се с мечтата си за титлата.

Какви са традициите в Ирланидия за деня на Свети Патрик, какви изненади са подготвили Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу за гладиаторите и  кои ще са първите им гости в ресторанта?  На какъв принцип капитаните ще сформират своите отбори, ще приложат ли стратегия, за да спасят някого и кой ще отпадне от приключението MasterChef – във вторник от 21:00 ч. по bTV.

Ключови думи: