На живо

7

Рита Ора издаде нов сингъл

Парчето How To Be Lonely е написано от носителя на 2 награди Брит Луис Капалди

Публикувано на 15 Март 2020
Рита Ора издаде нов сингъл

Рита Ора представи новия си сингъл.

Парчето "How To Be Lonely" е написано от носителя на 2 награди Брит - Луис Капалди, който в трака свири на китара, както и присъства като бек бокал.

За трака песента Рита споделя: "Към приятелите ми, не съм сядала да разговарям с вас от ТОЛКОВА дълго време. Повече от закъсняла съм! Мислех, че ще напиша нещо по-дълго, за да споделя мислите и намеренията си с вас, защото всички вие сте с мен по време на това пътуване. Последната година беше като края на една глава и започването на нова и по-вълнуваща! Едно от най-освобождаващите усещания за мен е да изпълнявам и създава м музика. Всички знаете, че музиката винаги ще бъде първата ми любов, дори когато работя по различни проекти, винаги пиша и правя музика… и ето нещо ново! Толкова съм развълнувана да издам новата си песен "How To Be Lonely", песен, с която съм много горда. Хареса ми да работя с Луис по трака и беше много забавно. Той е голям талант и човек на момента и наистина се припознах в текста, когато ми го изпрати.

Пътувайки по света, работейки и изучавайки различни държави и бъдейки постоянно на път, през годините се научих да се наслаждавам на собствената си компания и да ценя всяко взаимодействие. Тази песен е вдъхновена от много различни периоди в живота ми; моменти, в които съм осъзнала че всички ние сме стойностни хора, нещо, което трябва да ценим, и докато общуването е важно, не се нуждаем от одобрението на другите. Когато си сам, помни, че си достатъчен и че имаш силата да направиш собствените си избори. Наслаждавай се да бъдеш себе си!

Благодаря ви ТОЛКОВА МНОГО за невероятната подкрепа, че се дойдохте с мен на това невероятно пътешествие и че ми позволихте да правя това, което най-много обичам. Нямам търпение да чуете още!"

Рита Ора продължава да доказва, че е сила, която не трябва да се подценява. След издаването на платинения й дебютен албум Phoenix, тя счупи рекордите с водещия сингъл "Let You Love Me", който се превърна в тринадесетия топ 10 сингъл, поставяйки нов рекорд в класациите в Обединеното кралство за най-много топ 10 сингли от британски женски изпълнител. Към днешна дата тя е продала впечатляващите седем милиона сингъла, както и над милиард Спотифай слушания, само от последните си пет сингъла.

Ключови думи: