На живо

7

Сами от Фермата влиза в Смени жената

Сами Хоссни, добре познат на зрителите на bTV от последния пети сезон на Фермата, ще бъде един от героите в новия епизод на Смени жената, в сряда вечер

Публикувано на 11 Март 2020
Сами от Фермата влиза в Смени жената

Сами Хоссни, добре познат на зрителите на bTV от последния пети сезон на „Фермата”, ще бъде един от героите в новия епизод на “Смени жената”, в сряда вечер по bTV.

Сами и половинката му Мила са либерално, модерно, бъдещо семейство, което се впуска в предизвикателството на формата, за да научи някои истини и други гледни точки за взаимоотношенията.

Мила е на 29 години, завършила е детска педагогика, а сега е професионален спортист, дизайнер и инфлуенсър.

Двамата със Сами много обичат да пътуват, но и да прекарват времето си заедно в България. Сами пък се прочу с участието си във “Фермата 5”, където фитнес гуруто успя да стигне до финала на шоуто.

Двамата са си простили мимолетната забежка на Сами по време на участието му в риалитито, на която хиляди зрители станаха свидетели. Двойката смята, че трябва да върви заедно напред, а в потвърждение на това двамата планират сватба още тази година.

Съвсем по различен начин обаче, в подобна ситуация на изневяра, биха реагирали Ваня и Митко Димитрови от Асеновград. Двойката е задно от седем години, а любовта им е изключително силна и днес. Консервативното семейство смята изневярата за грях. Двамата са преодолели заедно сериозни трудности и днес са щастливи родители на близнаци. Децата са основните им грижа и почти не се отделят от тях. Ваня държи на перфектния ред и чистота в къщата, а рецептата им за щастие е да са “винаги заедно, винаги”.  

Какво ще се случи, когато Ваня влезе в къщата на Сами и дали ще оцени за себе си някои интересни моменти от живота на Мила, ще стане ясно в сряда вечер от 21:00 ч. по bTV. За какво ще разговаря тя със Сами, в каква роля ще го постави и на какво ще се научат един друг – зрителите ще разберат в някои доста забавни моменти от размяната. От друга страна аудиторията ще стане свидетел на това как Мила ще се справи в компанията на Митко, където има строги правила за гледане на двете малки деца. Без право на “свободен ход” по отношение на простиране, чистене, грижи по децата – Мила и Митко също ще предоставят на зрителите доста комични ситуации по време на разманята. Те ще сe окажат и пред големи предизвикателства за всеки от тях. Интересни са и новите правила, с които всяка от дамите ще се опита да предизвика новата си половинка в един от най-забавните епизоди от новия сезон на “Смени жената” до сега.

Ключови думи: