На живо

7

В края на юли тръгваме на Круиз в джунглата

Излезе нов трейлър на новата приключенска продукция на Дисни

Публикувано на 11 Март 2020
В края на юли тръгваме на Круиз в джунглата

Екзотично пътуване, вълнуващо приключение, бурни води и безброй емоции.

Звучи като лято, но всъщност говорим за новата приключенска продукция на Дисни "Круиз в джунглата".

Всичко това можем да преживеем със завладяващата история, вдъхновена от една от най-атрактивните атракции в увеселителния парк Дисниленд, която приема своите „пасажери“ още от далечната 1955 година.

Новият трейлър на филма ни разкрива още от динамичното и интригуващо действие, което ни привлича не само визуално, но и с абсолютната симбиоза между приключенската тематика, хумористичните закачки и авантюристичните подвизи на на героите.

Невероятната Емили Блънт за пореден път се превъплъщава в изключително любопитен образ от света на Дисни – този на смелата и решителна Лили, която тръгва по следите на древна легенда, която гласи, че в дебрите на амазонската джунгла има тайнствено дърво с лечебна сила. Заедно със своя брат тя се посвещава безусловно на идеята не само да открият мистичното дърво, но и да попречат то да попадне в грешните ръце, които да превърнат силата в истинско проклятие. В техен верен спътник и водач се превръща опитният капитан Франк (Дуейн Джонсън), който наравно с тях се впуска в опасностите по пътя към целта.

Как две напълно противоположни личности ще превъзмогнат себе си в името на това да спасят света? Ще успеят ли да се справят с непредвидимите трудности в амазонската джунгла и можеш ли да влезеш в пряка борба със силата на природата? Тези отговори и куп други преживявания ще ни се случат това лято, когато ви каним на Круиз в джунглата!

Режисьор на Круиз в джунглата е Жауме Колет-Сера, а сценарият е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. Във филма участват още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирез, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други.

"Круиз в джунглата" идва на 24 юли в кината на 2D и 3D в дублирана и субтитрирана версия.  

Ключови думи: