На живо

7

Голямото готвене в MasterChef започва във вторник

Още първата задача на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще доведе до кулинарни катастрофи, пожари и смешни гафове

Публикувано на 10 Март 2020
Голямото готвене в MasterChef започва във вторник

Във вторник от 21:00 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на първото голямо готвене в състезанието MasterChef.

В битката за запазване на престилката си хоби-готвачите ще бъдат готови на саможертви, за да се качат на балкона и да влязат в престижната селекция на топ 16 играчи.

Още първата задача на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще доведе до кулинарни катастрофи, „пожари“ и смешни гафове, които ще напълнят очите на готвачите с искрени сълзи.

Паниката ще обхване всички, а наглед обикновени продукти като прошуто, риба и скариди ще накарат кандидатите за титлата и голямата награда от 100 000 лева да се молят на боговете. 

Как можете да си приготвите супа с охлюви по рецептата на Куин Чан и диетична торта „Гараш“ като Линда Петкова, можете да видите в секцията „За ненаситните“. Всяка сряда, четвъртък и петък ексклузивно он-лайн съдържание ще представя на феновете ексклузивни коментари от състезателите и неизлъчени забавни моменти зад кулисите на шоуто.

Ключови думи: