На живо

7

Ново видео от Шакира

Клипът е към песента Me Gusta, с участието на пуерториканския феномен Anuel AA

Публикувано на 10 Март 2020
Ново видео от Шакира

Шакира пусна ново видео.

Мултиплатинената изпълнителка, автор и носител на „Грами“, филантроп и глобална суперзвезда представи клипа към хита „Me Gusta“, с участието на пуерториканския феномен Ануел АА.

Това е първа колаборация на колумбийката с мултиплатинения латино рапър, а видеото излиза след грандиозния успех на изпълнението й на Супербоул с Дженифър Лопес.

Вибрантният и сюреалистичен клип, който само за три дни събра почти 12 милиона гледания, е режисиран от Дрю Кирш, създал видеото към парчето на Тейлър Суифт „Lover“.

За по-малко от два месеца „Me Gusta“ се превръща в един от най-големите хитове на годината, с над 75 милиона стрийма и 37 милиона гледания на текстовото видео, както и с платитени отличия в Латинска Америка и Испания, златни в Бразилия и Мексико, и не на последно място в Top 10 на радиата в Аржентина, Чили, Ел Салвадор, Гватемала, Панама, Мексико и Латинска Америка. Като следваща стъпка, Шакира ще пусне ексклузивен мърч за парчето.

2020 година може да се окаже най-успешната за дългогодишната кариера на суперзвездата, която в момента работи по нова музика в студиото и подготвя турне през 2021 г. Разбиващият музикалните рекорди пуерторикански рапър и латино изпълнител Ануел АА също пусна нов сингъл, озаглавен „KEII“, и видео към него, който събра над 90 милиона стрийма само за месец. В момента той работи по дебютния си албум от Sony Music Latin.

Ключови думи: