На живо

7

Българската песен за Евровизия предизвика интерес

Видеото на VICTORIA към парчето Tears Getting Sober събра над 15 000 гледания само за първите 10 минути след премиерата си

Публикувано на 09 Март 2020
Българската песен за Евровизия предизвика интерес

Представянето на българската песен за Евровизия 2020 предизвика огромен интерес сред български и чуждестранни медии и музикални фенове.

Видеото на VICTORIA към парчето “Tears Getting Sober" събра над 15 000 гледания само за първите 10 минути след премиерата си, а два дни по-късно има над половин милион гледания в YouTube.

В България песента е на втора позиция в набиращи популярност за България в сайта за видеосъдържание.  

“Tears Getting Sober е една сбъдната мечта за мен. Това е песента, която най-добре пасва на моя характер, темперамент и това, което съм като артист и автор на музика”, споделя Виктория Георгиева.

Българското предложение за Евровизия беше забелязано и на международната сцена. Само в рамките на няколко часа след премиерата, темата “песента на България” стана сред най-популярните в Испания и Нидерландия, а коментарите в социалните мрежи надминаха 15 хиляди.  

Евровизия 2020 ще се проведе на 12-ти, 14-ти и 16-ти май в Ротердам, Нидерландия. България ще вземе участие във втория полуфинал на 14-ти май, който може да гледате от 22:00ч. по БНТ1.  

Ключови думи: