На живо

7

Вижте новото видео на Деми Ловато

27-годишната певица представи клипа към парчето I Love Me

Публикувано на 06 Март 2020
Вижте новото видео на Деми Ловато

Деми Ловато представи ново видео.

Клипът към песента "I Love Me" дебютира в официалния YouTube канал на 27-годишната певица в 6 часа българско време на 6 март. 

Във визуализацията Ловато влиза в битка с няколко свои версии, после излиза на улицата, където наблюдава хората и вижда с колко много несигурности се борят всички. В следващите кадри, с уверена крачка и танц, звездата изпраща посланието, че е важно да обичаме себе си.

Парчето "I Love Me" е придружено от хаштага #ILoveMe, който Деми използва седмица по-рано, публикувайки в своята страница в Instagram снимка без грим.

Ден преди премиерата на песента, Ловато беше гост в шоуто на Елън Дедженерис, където разкри борбата си с хранително разстройство и натиска, на който е била подложена от бившия си мениджърския си екип по отношение на храненето и поведението си. Тя също така заяви:  "Не се нуждаем от партньор, не се нуждаем от субстанции. И сами сме си добре".

През лятото на 2018 г., след 6-годишно въздържание, певицата разкри, че зависимостите са завърнали в живота й. Месец по-късно беше приета в болница в Лос Анджелис заради свръхдоза хероин. Ловато е била открита в безсъзнание в дома си в Холивуд Хилс. След като за малко не загуби живота си, тя отмени турне и се посвети на възстановяването си. Първата й голяма сценична изява се състоя на церемонията по връчване на наградите „Грами“ в края на януари 2020 г.

"I Love Me" на Деми Ловато излезе официално на 6 март 2020 г. през Island и Hollywood Records и е пилотен сингъл от предстоящия нов албум на изпълнителката.

Ключови думи: