На живо

7

Премиерата на новия филм за Джеймс Бонд се отлага

Смъртта може да почака вместо през април, ще тръгне по кината през ноември

Публикувано на 05 Март 2020
Премиерата на новия филм за Джеймс Бонд се отлага

Филмът "Смъртта може да почака" няма да влезе в кината, както беше планирано.

Поредната лента за Джеймс Бонд трябваше да тръгне по големите екрани по света през април, но заради опасения, свързани с новия коронавирус, продуцентите отложиха премиерата за ноември.

„Смъртта може да почака“ ще бъде последният филм, в който актьорът Даниел Крейг ще изиграе ролята на прочутия британски агент.

В новата лента Джеймс Бонд вече не е на активна служба и се наслаждава на безгрижен живот в Ямайка, но спокойствието му е нарушено от нова мисия, поверена от ЦРУ. Той трябва да тръгне по следите на мистериозен злодей, който държи в ръцете си опасна нова технология. 

Как точно ще се разгърне историята този път и има ли невъзможни неща за агент 007? Това вероятно ще стане ясно през ноември 2020 г.

"Смъртта може да почака" ще бъде не само емблематичен момент от историята на най-иконичния франчайз в цялата киноиндустрия, но ще подари на зрителите привилегията да се насладят на изкуството на двама от най-популярните и талантливи музикални артисти на нашето време - американската звезда Били Айлиш, която през 2016 година дебютира на световната сцена и я покорява с таланта си, както и знаменитият немски композитор Ханс Цимер, носител на "Оскар" и създал музика за повече от 120 филма.

Ключови думи: