На живо

7

Кейти Пери очаква първото си дете

С новото си видео певицата разкри, че е бременна и раждането на бебето се очаква през лятото

Публикувано на 05 Март 2020
Кейти Пери очаква първото си дете

Кейти Пери потвърди новината, че очаква първото си дете.

С пускането на клипа към песента "Never Worn White", певицата накара зрителите да се чудят дали всъщност разкрива, че е бременна.

Преди дни, по време на телевизионно шоу, Кейти беше заснета в коралов костюм, под който мнозина заподозряха, че се крие наедряващо коремче. Догадките бяха подклаждани и от поведението на 35-годишната звезда, която често покриваше коремната си обаст с ръце.

Малко след появата на видеоклипа към "Never Worn White", в профила си в Twitter, Кейти потвърди, че ще става майка и изрази радостното облекчение, че повече не й се налага да пази тази тайна.

Кейти Пери и Орландо Блуум започнаха връзката си през 2016 г. и въпреки няколко раздели за кратко, двамата се сгодиха на Свети Валентин миналата година. Планирано беше да се оженят през декември 2019 г., но те изненадващо отложиха брачната церемония. Тогава източник, близък до двойката, разкри че двамата не са се разколебали, но са решили да изпипат всеки детайл и да превърнат сватбата си в „истинска приказка“. Ако се осъществи, предстоящият брак ще е втори и за двамата. Певицата беше омъжена за британския комик Ръсел Бранд, а актьорът за модела Миранда Кер, от която има син. 

Вижте видеоклипа на Кейти Пери към песента "Never Worn White" по-долу на страницата.

Ключови думи: