На живо

7

Спечели мечтана почивка с играта Отключи лятото!

Остават броени дни до края на играта на радио N-JOY и Samsonite

Публикувано на 02 Март 2020
Спечели мечтана почивка с играта Отключи лятото!

Дни остават до края на играта „Отключи лятото“, в която участниците могат да спечелят два двупосочни билета до всяка дестинация по света и луксозен куфар от кевлар.

Играта на Samsonite и радио N-JOY дава възможност на всички желаещи да се включат в кампанията, като се регистрират на сайта samsonitebg.com и по този начин участват в томболата за награди.

Вече не е нужно да чакате лятото, за да се насладите на мечтаната почивка. Слушайте радио N-JOY  и отключете лятното настроение, като участвате в играта, която раздава два двупосочни билета до най-желаното от вас кътче на света. За целта само трябва да попълните анкетата на samsonitebg.com.

За да бъде почивката наистина една сбъдната мечта, луксозната марка Samsonite ще подари и голямата награда куфар от серията Cosmolite. Това е най-леката и здрава колекция на Samsonite, правена досега, комбинира прочутата здравина на куфарите Samsonite с удивително леко тегло. Патентованата черупка, вдъхновена от природата, е основата на уникален дизайн, даващ невероятна защита на съдържанието в куфара.

Всеки, регистрирал се в играта „Отключи лятото“, получава промо код, с който може да ползва 20% търговска отстъпка при закупуване на куфари, изработени от революционния  Curv ®материал за периода на играта във всички магазини на марката и при онлайн покупка. Към момента вече двама участници в играта се сдобиха с лаптоп раница на Samsonite от серията Network 3.

Условията за участие в играта „Отключи лятото със Samsonite“, с медийната подкрепа на радио N-JOY можете да намерите на сайта на радиото, както и на сайта на Samsonite България

Ключови думи: