На живо

7

Пътуване във Всичколената отвори врати в София

Учене чрез преживяване в един от най-успешните спектакли на Театър на сетивата, София през февруари и март 2020

Публикувано на 28 Февруари 2020
Пътуване във Всичколената отвори врати в София

„Пътуване във Всичколената” отново отвори врати.

След успеха на първото издание на „Пътуване във Всичколената”, едно от най-атрактивните и харесвани представления на Театър на сетивата София, се завръща в нова версия и вече отвори врати за всички жители и гости на столицата, които биха искали да се потопят в едно несравнимо интерактивно преживяване, в чиито сценарий главните герои са самите те.

Спектакълът, подходящ както за деца над 6-годишна възраст, така и за възрастни, поставя участниците в центъра на фантастичен сюжет, в който се ползват всички сетива и се развива както въображението и креативното мислене, така и качества като емпатия, приспособимост, умение за справяне в нетипична среда, комбинативност и аналитично мислене. Форматът е своеобразна алтернативна форма на образование, използващо учене чрез преживяване от първо лице.

„Пътуване във Всичколената” въвлична участниците в една вълшебна приказка, в която те са главните герои, а уникалните декори и фантастичните персонажи, които те ще срещнат ще ги пренесат в един напълно нов, сюрреалистичен свят. До Всичколената ще ви откара вълшебен кораб, който тръгва точно по график от уреченото място. Участниците трябва да минат през предизвикателства и да се справят с поставените от вълшебните жители на Всичколената задачи.

Това е едно мистично приключение, което остава тайна до мига, в който прекрачите прага.

“Всичколената” е отворена за всички жадни за нови усещания ентусиасти, независимо от тяхната възраст, които искат да се завърнат към непосредствеността, чистотата и невинността на детството. „Пътуване във Всичколената” е покана да си припомним и съхраним вълшебната реалност на времето, в което сме били деца.

„Пътуване във Всичколената“ 2020 вече претърпя своите първи спектакли, които бяха посрещнати изключително позитивно. Ето какво споделят първите участници:

„Преоткривам света, който забравих, останал някъде в детството…Завръщане към Себе си“, разказва вече пораснала дама.

„Незабравимо изживяване, което те пренася в друг магичен свят. Благодаря за прекрасната емоция“, споделя малката Ралица.

„Много различно преживяване, с много неочаквани изненади и усещания…. Позитивно преживяване, каращо те да излезеш от действителността и да попаднеш в една по-красива, отдавна забравена реалност“, допълва Полина.

“Невероятно преживяване! Като във филм на Дейвид Линч“, пък разказва развълнувано друг пътешественик.

Учене чрез преживяване в един от най-успешните спектакли на Театър на сетивата, София през февруари и март 2020.

Може да се запознаете с разказите на малките и големи участници от първото издание на "Пътуване във Всичколената" тук.  

Ключови думи: