На живо

7

Интригата в Съни бийч се заплита

Вторият епизод на новия български сериал ще се излъчи в петък

Публикувано на 27 Февруари 2020
Интригата в Съни бийч се заплита

Вторият епизод на новия български сериал „Съни бийч“ ще се излъчи в петък, отново от 20 часа по bTV.

Телевизионната премиера на продукцията на 21 февруари пожъна огромен успех, като събра пред екрана над 1,1 милиона зрители и най-голям зрителски интерес сред всички възрастови групи.

И на 28 февруари bTV ще заложи на успешната петъчна програмна схема, като веднага след „Съни бийч“ ще излъчи криминалната комедия „Ченгето от Белвил“, а от 23 часа - „Шоуто на Николаос Цитиридис“. 

В първи епизод на „Съни бийч“ лятото за четиримата сезони работници в голям хотел на Слънчев бряг тъкмо започна. Плановете на пиколото и разведен баща Гомес /Бойко Кръстанов/, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестра Дарина /Лидия Инджова/ и сваляча с типичен за спасител хумор Младен /Иво Аръков/ се объркаха напълно. Срещу тях се изправи синът на собственика на хотела Никола /Явор Бахаров/, който в ролята си на новия управител ще започне ударно да разчиства сметките с унизилите го предишната вечер негови служители. Арогантният, но несигурен в себе си наследник, ще приложи подмолни номера на Ивон и ще я принуди да вземе ново решение за живота си. 

Хиляди усложнения ще притиснат пиколото Гомес именно в деня, в който трябва да се посвети на сина си Марти, който има рожден ден. Благодарение на своята находчивост той ще се сдобие с чужда лъскава кола, но това ще го сблъска челно с изкусителен флирт с красива и интересна млада жена /Боряна Братоева/. Закачката помежду им обаче ще има изненадващ край. А след своята „първа“ нощ Дарина и Младен намират общ език и изглежда, че между тях ще се роди нещо повече от приятелство. 

За „Съни бийч“ 

Създадената според световните кино стандарти продукция „Съни бийч“ завладя зрителите на bTV с вълнуваща история, която повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите. „Съни бийч“ притежава всички характеристики на един модерен праймтаймов сериал - завладяваща история, отлична актьорска игра, силни персонажи и най-високо качество на реализацията, включително с техники на заснемане, които са използвани за първи път в подобна продукция. Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова, Виттория Николова, Даниел Пеев и др. са сред талантите, които си партнират с големи имена от различни поколения български артисти. Сред тях са Даниел Цочев, Николай Ишков, Стоян Радев, Мариан Маринов, Пенко Господинов, Любомир Ковачев и други. В отделни епизоди към актьорския състав се присъединяват гост-звезди. 

Ключови думи: