На живо

7

JoJo се завръща с нов албум

Записът the good to know ще бъде подкрепен с турне в Северна Америка през пролетта и допълнитeлни дати в Европа през есента

Публикувано на 27 Февруари 2020
JoJo се завръща с нов албум

JoJo анонсира албум и турне тази година.

Записът 'the good to know' ще бъде подкрепен с едноименна концертна обиколка.

Турнето ще се отбие в над 20 места в Северна Америка тази пролет с допълнителни дати, потвърдени за Обединеното кралство и Европа през есента.

Турът е първият, който изпълнителката ще направи от 2017 г. насам.

JoJo разкри: „Нарекох албума 'the good to know' заради всичко, което научих през последните години – всеки къс обратна връзка, критика (външна и вътрешна), каквото и да е – всичко е информация. И всичко това е добре! Късметлийка съм да имам пространството да разсъждавам върху пътуването си досега и се надявам хората да приемат факта, че не съм дори близо до перфектна и никога няма да захаросвам нищо. Всички ние постоянно живеем и се учим и точно това прави живота толкова забавен”.

Билетите за турнето са налични, като предварителната продажба вече е започнала, а официалната е в петък (28.02). Всеки закупен билет онлайн включва избор на CD или дигитално копие на албума good to know при издаването му. Феновете ще получат инструкциите на имейлите си как да заявят албума след покупката на билет. Могат също да се закупят VIP преживяване с въпроси и отговори, който ще включва един билет за шоу, предварително акустично изпълнение и Q&A с JoJo, приоритетен достъп и ексклузивен мърчандайз.  

Новият албум на албум на JoJo, озаглавен 'the good to know' се очаква да излезе тази пролет чрез Clover Music/Warner Records.

Ключови думи: