На живо

7

Излезе първи трейлър на Грохот на ринга

Новата семейна анимация ще ни предложи необичайна история с атрактивни герои

Публикувано на 27 Февруари 2020
Излезе първи трейлър на Грохот на ринга

През януари 2021 ни предстои уникално преживяване в свят, в който хората съжителстват с чудовища, които са атлети от световна величина, а боевете между тях са един от най-популярните и обичани спортове.

Това ще се случи с "Грохот на ринга" - новата семейна анимация на Paramount Animation, която ще ни предложи необичайна история с атрактивни герои и ще ни представи съревнованието от истинския живот на своеобразната арена на славата, пречупено през призмата на впечатляващата комедийна продукция.

Първият трейлър на Грохот на ринга ни отвежда на грандиозната състезателна арена, където нетърпеливите фенове на чудовищните боеве екзалтирано очакват своя любимец Могъщи Пипала. Той е огромен, внушителен и абсолютен феномен в спортните изяви на град Стокър, но е време на сцената да изгрее нова звезда, която да се противопостави достойно на абсолютния шампион. В трейлъра виждаме и част от обучението на новобранеца Стийв – новата надежда на спорта, открита от тийнейджърката Уини, дъщерята на най-яркия треньор по борба в историята на града, което се оказва никак нелесна задача.

Ще предаде ли Могъщи Пипала щафетата? Ще се справи ли новият претендент за титлата с предизвикателството? И какво точно е нужно, за да спечелиш вниманието и овациите на разгорещените фенове? Ще разберем от от първия ред!

Режисьор на "Грохот на ринга" е Хамиш Грийв (Чудната петорка, Шрек 2), а сценаристи са Итън Коен (Холмс и Уотсън) и Мат Либерман (Семейство Адамс, Не си играй с огъня). Запретнете ръкави и притаете дъх, защото през януари 2021 в кината на 2D и 3D ще има много "Грохот на ринга"! 

Ключови думи: