На живо

7

Feder с нов сингъл

Френският диджей и продуцент представи парчето That Girl

Публикувано на 24 Февруари 2020
Feder с нов сингъл

Feder представи нов сингъл.

Френският диджей и продуцент започва 2020 с парчето "That Girl".

С 2 платинени и 1 диаментен сингъл, престижни награди и ремикси на хитове на Давид Гета и Rudimental, както и присъствие в 50-те най-тагвани тракове в историята на Shazam ("Goodbye"), Feder е едно от най-важните имена в съвременната денс музика.

В ранната 2015, издаването на "Goodbye" промени всичко за Feder. Сингълът стана платинен и веднага зае топ местата на класациите в 28 държави, приземявайки се на #1 в Spotify Viral Chart и #1 в Shazam за седем последователни седмици. Признат за един от рекордите на 2015 г., тракът донесе номинация на Feder за наградата DJ Of The Year за първи път на музикални награди във Франция.  

Официални ремикси на висотата на хитове на Давид Гета и Rudimental последваха много скоро, както и турне, което на което Feder е изпълнявал в едни от най-големите клубове и фестивали на света, включително Tomorrowland в Белгия и клубове в Ibiza. Следващите му два сингъла "Blind" ft. Emmi от 2015 г. и "Lordly" ft. Alex Aoino от 2016 г. също помогнаха на Feder да си осигури над 250 милиона стрийма за първите си три официални издания – забележителна и поразителна статистика за онова време.

Още сингли последваха през следващите две години, включително забележителните "Back For More" ft. Daecom и "Control" от 2018 г. – колаборация с американския рапър Брайс Вайн и базирания в Лондон изпълнител и автор на песни Дан Каплан, който е участвал в писането и се появи в глобалния хит на Rudimental "These Days" с Джес Глин и Макълмор.

Впускайки се в 2020 г. с горещия сингъл "That Girl", Feder все още има намерение да проправя своя път през множеството стилове на електронната музика и да си колаборира с някои от най-вълнуващите артисти, е готов да се наслади на най-добрите си предстоящи години.  

Ключови думи: