На живо

7

Кристиан Костов пусна нов сингъл

Песента, озаглавена Honest, разказва история за предателство, чат връзка с неочакван обрат

Публикувано на 21 Февруари 2020
Кристиан Костов пусна нов сингъл

Кристиан Костов представи нов сингъл.

След като се насочи на Изток и като буря завладя музикалния свят в Китай, Кристиан е готов за завръщане. Този път дестинацията му е светът.

В пика на успеха си в Азия и заел заслужено място в Top 10 на класацията на Китай като изпълнител на един от най-стриймваните западни албуми на 2019 г. - единственият новобранец в компанията на звезди от Billboard Hot 100, Кристиан внезапно направи стъпка назад. Смел ход, отказани перспективи, но искрен към себе си и жаждата си за растеж.

В търсене на начини да свърже страстите си към фотографията и разказването на музикални истории, младият артист изглежда е достигнал до заключението, което се превръща в лайт мотив на последния му сингъл "Honest", който излиза днес от Анимато Мюзик/Universal Music Group.

Съчетавайки визуален и аудио разказ, Кристиан Костов е намерил своя начин за споделяне на преживявания, познати на всеки човек - мото, което винаги споделя чрез изкуството си:

"Това, което искам да изпитват хората, когато слушат моята музика, е: "да, знам за какво говориш". Сега обичам да говоря за неща, които всички знаем и разбираме. За мен така започва диалогът". 

"Honest" разказва история за предателство, чат връзка с неочакван обрат - героят не иска да бъде жертва. Написано в студените краища на Швеция, парчето звучи в темпо, екипирано за по-горещи точки на света. Отчетливи китари и неспиращи барабани задават тона на движението и става ясно - "Honest" не разказва за разбито сърце, неговият груув не може да го позволи. 

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Ключови думи: