На живо

7

Михаела Маринова и Любо Киров в дует

Двамата се събират за първи път, за да изпеят една от най-красивите любовни песни от репертоара на Любо – Мога

Публикувано на 14 Февруари 2020
Михаела Маринова и Любо Киров в дует

Михаела Маринова и Любо Киров за първи път се събират в дует.

Двамата обединяват усилия, за да изпеят една от най-красивите любовни песни от репертоара на Любо – „Мога“.

Песента ще намери място в дебютния албум на певицата - Стъпка напред, който ще бъде представен на 26-ти март в столичен клуб. 

На сцената до Михаела ще застанат един от най-добрите китаристи у нас - Ангел Дюлгеров, както и музикантите от Funky Miracle - Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани) и Евден Димитров (бас).

Билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на Eventim.

"Мога" е таен код на отношенията ми с Любо Киров - толкова подкрепа, обич и вяра един в друг събрани в ноти и думи! "Мога" да правя вече много неща, които преди не можех. "Мога" да обичам, да създавам, да бъда силна, да излизам на сцената с увереност, да мечтая големи мечти. Бъдещето е събрано в тази дума "Мога", казва Мишето.

"Обичам да споделям музика и сцена с най-добрите. Михаела Маринова е сред тях - великолепен артист, един от най-добрите гласове на България. Дадено й е да има голямо бъдеще в музиката и за мен е истинско удоволствие да вярвам в нея, да я подкрепям и да виждам как се превръща в голям артист", добавя Любо.

Албумът на Михаела Маринова включва 13 песни, сред които 6 от най-големите хитове на певицата с една акустична версия, както и 6 неиздавани до момента парчета.

Ключови думи: