На живо

7

Световен ден на радиото

На 13-ти февруари отбелязваме значимостта на радиото като източник на качествена журналистика, надеждни новини, любима музика, забавни предавания и още много съдържание

Публикувано на 13 Февруари 2020
Световен ден на радиото

Днес е Световният ден на радиото.

На 13-ти февруари отбелязваме значимостта на радиото като източник на качествена журналистика, надеждни новини, любима музика, забавни предавания и още много съдържание.

Аудиото вече е навсякъде около нас, в множество платформи и устройства. С нарастването на гласовата технология, има повече говорители, отколкото екрани, и възприемането на марката все повече се задвижва от звук. Радио и аудио издателите помагат на клиентите да използват мащаба и обхвата на аудиото, както и творческия потенциал при реализацията на своите кампании.

Аудио идентичността служи като акустичен еквивалент на визуална идентичност и по този начин е от съществено значение за марките да се разграничават в среда без екран.

Нека заедно да отпразнуваме празника на медията, която ежедневно информира, забавлява и вдъхновява милиони хора по света! Честит ден на радиото! 

Ключови думи: