На живо

7

Tones And I с благотворително изпълнение

То е в подкрепа на борбата с пожарите и на пожарникарските бригади в Австралия

Публикувано на 13 Февруари 2020
Tones And I с благотворително изпълнение

Tones And I сподели изпълнение на живо на сингъла “Never Seen The Rain”.

То е било заснето на скорошен концерт в Мелбърн, в подкрепа срещу горските пожарите в Австралия.

Шоуто, представено от YouTube Music, събра 87 000 щатски долара приход, който бе дарен на няколко благотворителни организации за борба с пожари и на пожарникарски бригади в Австралия.

Феновете могат да гледат пълния концерт в в официалния канал на Tones And I в YouTube и да подкрепят каузата като закупят тениски , всички приходи от които ще бъдат дарени.  

“Never Seen The Rain$ е последният сингъл от от дебютното ЕР (The Kids Are Coming) на Тони Уотсън, както е истинското име на Tones And I.

Парчето следва разбиващия глобален хит "Dance Monkey", който вече надмина 2 милиарда глобални стрийма, докато в същото време владее класациите в повече от 30 държави по света.

Най-търсената есен в Shazam за всички времена, “Dance Monkey” се издигна до #5 тази седмица в класацията на on Billboard Hot 100, превръщайки се в първия топ пет хит в Hot 100 изцяло писан от жена от над осем години. В Австралия “Dance Monkey” държи рекорда за най-много седмици, прекарани на #1 в класацията за сингли на ARIA, докато в Обединеното кралство “Dance Monkey” направи Tones And I най-дълго задържалия се на #1 женски артист за всички времена в Официалната класация за сингли.  

Ключови думи: