На живо

7

Китаристът на Deep Zone изненада феновете

Дани Димитров засне видео към песента си Не те заслужавам, използвайки изцяло Instagram и филтрите в апликацията

Публикувано на 12 Февруари 2020
Китаристът на Deep Zone изненада феновете

Дани Димитров изненада с нестандартен романтичен проект точно преди Свети Валентин.

Дани, които популярен и като китарист на Deep Zone, засне видеото към песента си „Не те заслужавам“, използвайки изцяло Instagram и филтрите в апликацията.

Проектът е под формата на поредица от „сторита“, минали през постпродукция и монтирани във видеоклип.

Подходът е не само нетипичен, но с него Дани става първия изпълнител в света, който използва тази схема на заснемане.

"Досега вече има професионални видеа, изцяло направени с телефон. Eфектите например към песента на Марк Ронсън "Pieces of Us", са създадени от Facebook Spark AR. Но моята идея беше видеото да бъде заснето изцяло през Instagram и неговите филтри. По този начин целият клип минава все едно си гледаш стори на телефона, но е далеч по-завладяващо", разказва Димитров.

Според изпълнителя по този начин се усеща емоцията на самата песен, а промоцията й няколко дни преди 14 февруари съвсем не е случайна.

"Смятам, че това е една по-различна песен за Св. Валентин. Очaква се всички изпълнители да пуснат точно тогава своите любовни и сърцераздирателни песни. Моята идея е да покажа истинската страна на една любов такава каквато е! Без излишните клишета от типа „колко много те обичам“, „ти си ми целия свят“… С песента показвам една друга страна на любовта с идеята всеки да се замисли и запита: „Всъщност аз какво правя за моя човек?“. Тогава ще дойде моментът, в който ще се сетим, че всеки дотолкова е вглъбен в себе си и работата си, че не осъзнава как наранява човека до себе си и не му дава това, което всеки любим заслужава - ВРЕМЕ и ВНИМАНИЕ, разкрива Дани.

Дани Димитров (Danny Dimitroff) посвещава новата песен на своята половинка, очарователната Ивета Димитрова. Младата дама не само е вдъхновител на текста, но и влиза в ролята на стилист и главна героиня във видеото. За разлика от Дани, който е професионален музикант, Ивета е ангажирана в модния бизнес и заедно със своята сестра менажира бутик за ексклузивно селектирани лимитирани дрехи. 

Ключови думи: