На живо

7

Ан-Мари се завърна с нов сингъл

Birthday е първият й музикален проект от малко повече от година

Публикувано на 10 Февруари 2020
Ан-Мари се завърна с нов сингъл

Ан-Мари се завръща с чисто нов сингъл. 

"Birthday" е истинско парче от поп стила, който излъчва така обичаната палавост на изпълнителката и характерния й вокал.

Това е първият й музикален проект от малко повече от година. 

Придружаващото официално видео, съвременна интерпретация на Пепеляшка, е режисирано от Хана Лукс Дейвис. 

В клипа Ан-Мари празнува рождения си ден като принцеса, облечена с пищна, крадяща вниманието бална рокля и танцуваща в голяма, разкошна зала. Но когато настъпва полунощ, тя се оказва в по-скромната обстановка у дома, празнуваща с приятелите си. 

С поп автобиография, обхващаща 2 двойно платинени, 2 платинени, 2 златни и 6 сребърни британско сертифицирани сингли, Ан-Мари се доказва като една от най-вълнуващите, динамични и успешни британски поп звезди през последните години.

Три пъти световен шампион по карате и звездно дете на Уест Енд, превърнало се в 9 пъти номинирано за награда BRIT, възходът на изпълнителката е направо метеоричен. Певица и съвместен автор на песни зад множество хитови записи, "Alarm", "Ciao Adios", "Rockabye", "Friends" и "2002", 28-годишната блондинка издаде възторжено приетия си дебютен албум Speak Your Mind през 2018 г. Записът приключи годината като най-продавания албум на Обединеното Кралство, който оттогава е продал на 2 милиона копия глобално и четвърт милион на родния пазар (албумът спечели 1 диамантен, 8 платинени и 7 златни сертификата по целия свят). Подкрепата в разпродадените турнета и към нейния дългогодишен приятел Ед Шийрън, дава силна заявка, че 2020 г. ще бъде завладяна от Ан-Мари.  

Песента "Birthday" се издава чрез Major Toms/Asylum.

Ключови думи: