На живо

7

Ева Пармакова и хитов DJ с обща песен

Парчето на изпълнителката с Hakan Akkus идва придружено и от официално лирик видео

Публикувано на 07 Февруари 2020
Ева Пармакова и хитов DJ с обща песен

Hakan Akkus и Ева Пармакова обединиха усилия. 

Турският диджей случайно попада на видео на Ева в YouTube, впечатлява се както от блендата на гласа й, така и от сценичното й поведение и й пише в Инстаграм с предложение да влезе като вокал в негов трак.

Започва активна комуникация с екипа на „Вирджиния Рекърдс“ и няколко имейла по-късно, Ева вече е в студиото, където заедно с Иво Добрев създават вокалната линия и текста на песента.

Наричат парчето „Runnin’”, защото разказва за красиво любовно бягство. Звученето му е комбинация между ултра модерен бийт с приятен ориенталски елемент и чувствения вокал на Ева Пармакова.

„Истински впечатлена съм от Hakan. Удивително е как нашата колаборация се роди без дори да сме се срещали в студиото. Особено благодарна съм и на Иво Добрев, който ме усети и ми помогна за мелодията и текста. Обичам това парче и се надявам да е успешно и отвъд България“, споделя Ева Пармакова.

„Харесах гласа и харизмата на Ева, има нещо различно в нея, супер интернационално и привлекателно“, казва Hakan Akkus, който става известен с летния хит „I Can’t Be”, достигнал 88 млн. гледания в YouTube и над 8 млн. стрийма в Spotify. 

Първите реакции за трака са супер обещаващи не само у нас, но и в Русия, Турция, Румъния, Гърция, Израел и Полша, където то вече е лицензирано. Песента тръгва с анимирано видео, създадено в Австрия.

Официалната премиера на „Runnin’” беше на 07.02 (петък) в 10:00 ч. в YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“ и в музикалните телевизии. Сингълът тръгва по същото време в радиата и е наличен във всички дигитални платформи.

Ключови думи: