На живо

7

Джеймс Блънт пусна нова версия на свой хит

Към изпълнителя в песента Halfway този път се присъединява и кънтри дуото Ward Thomas

Публикувано на 07 Февруари 2020
Джеймс Блънт пусна нова версия на свой хит

Джеймс Блънт пусна нова версия на сингъла "Halfway". 

Към изпълнителя този път се присъединява и кънтри дуото Ward Thomas.

Говорейки за сингъла, Джеймс казва: „Първоначално написах "Halfway" като соло изпълнение и оригиналната версия, която се намира в албума ми, е само с моите вокали. Но след като записахме трака, бе очевидно, че на тази песен й е писано да бъде дуетна. Защото тракът има истинско "американа" усещане и веднага разбрах, че имам нужда от най-добрите кънтри изпълнители, които мога да намеря. Не се наложи да търся по-далеч от Ward Thomas, които наистина правят силно представяне като дует”.

Оригиналната соло версия присъства в най-новия албумна Джеймс - Once Upon A Mind, който е топ 3 на Великобритания.

Джеймс Блънт ще тръгне на турне във Великобритания, с подкрепата на Ward Thomas, на 14 февруари.  

След като “пофлиртува” с електрониката в последния си албум, Джеймс Блънт се връща към това, което прави най-добре в новия албум Once Upon A Mind, пишейки класически песни, които докосват и сърце, и ум. Заглавните песни са много и включват релаксиращия първи сингъл "Cold", трогателната балада "Monsters", уверения "5 Miles" и примесения с кънтри "Halfway". Усещат се топлина, която прониква в целия албум, и истинско чувство на персоналност.

Джеймс Блънт издаде първия си албум Back To Bedlam през есента на 2004 г. и скоро след това сингъла "You’re Beautiful" стана глобален хит. Продал е над 23 милиона албума и наскоро показа своите духовитост и чар във винаги привлекателния си Туитър акаунт.

Ключови думи: