На живо

7

Ексклузивно видео от Нито звук 2 дебютира на Супербоул

Кадрите разкриват подробности за изключително интригуващ момент от продължението на хитовия трилър

Публикувано на 04 Февруари 2020
Ексклузивно видео от Нито звук 2 дебютира на Супербоул

Тазгодишното издание на Супербоул отново спази традицията да даде платформа на най-дългоочакваните филмови продукции за годината.

Милионите зрители на най-голямото спортно събитие в САЩ станаха свидетели на ексклузивни кадри от заглавията, които ще доминират света на киното през 2020 г.

"Нито звук 2" е един от фаворитите в своя жанр, който попадна под светлините на прожекторите и се нареди сред най-сензационните изненади на вечерта.

В специалния ТВ спот от "Нито звук 2" акцентът бе поставен върху Джон Кразински, който освен като режисьор на филма, се завръща и като актьор, в ролята си на Лий Абът. Появата на героя му е ключова, защото връща зрителите към „ден първи“ от ужасяващите събития, преобърнали живота на семейство Абът и потопили целия свят в смъртоносен хаос, и също така повдига завесата към част от мистериите, които ще разкрие хитовото продължение. Защо едни хора са спасени, а други – не? И дали ужасът, спуснал се на Земята, може да бъде спрян? Отговорите ще разберем съвсем скоро, когато мълчанието и тишината ще бъдат най-важното средство за оцеляване.

По повод наближаващата премиера и изключително любопитната развръзка в Нито звук 2, студиото излъчи и ново видео зад кадър, в което Джон Кразински и Емили Блънт разкриват повече подробности от снимачния процес и емоцията, с която се превъплъщават в образите. Двамата успяват да предадат ентусиазма си от реализацията на продължението и на нас, зрителите, увеличавайки нетърпението ни да видим продукцията на големия екран.

В "Нито звук 2" се завръщат Емили Блънт, Милисент Симъндс и Ноа Джуп, а сред новите актьорски попълнения са Килиън Мърфи, Джимон Унсу, Уейн Дювал и други.

"Нито звук 2" превзема кината на 20 март. 

Ключови думи: