На живо

7

ТИТА гостува на радио N-JOY

Изпълнителката беше част от шоуто От 10 до 2 на 4 февруари - чуйте интервюто

Публикувано на 04 Февруари 2020
ТИТА гостува на радио N-JOY

На 4 февруари ТИТА беше гост в студиото на радио N-JOY.

Поводът е дебютният албум на изпълнителката, който излезе в началото на януари 2020.

Чуйте интервюто на Нейа с ТИТА най-долу на страницата.

Колекцията, озаглавена Аз съм ТИТА, е с музикален продуцент Любо Киров.

Изпълнителен музикален продуцент на „Аз съм ТИТА“ е Боян Христов, автор на мощната поп балада "Първият човек", първи сингъл от проекта, както и на още няколко трака.

Като автор на музика и текстове се заявява и самата Тита. 

В албума има и завладяващо парче на испански, „Besame“, както и нечовешки кавър – на „Летим“, едно от най-знаковите и красиви парчета на Любо. За смесването и мастеринга на продукцията се е погрижил Димитър Ганчев – Майт, а китарите са записани от Ангел Дюлгеров.

Бобо и Symphonics също създават парче специално за Тита – денс химнът „Минимум“, чийто видеоклип направи премиерата си в YouTube канала на Facing The Sun на 10 януари.

Христина Христова – ТИТА е родена в Силистра. Съвсем малка става част от детска вокална група в родния си град, а само на 15 е най-младият участник, избран за финалите на голямо музикално риалити. През 2016 Криско решава да я продуцира в своя нов лейбъл Адаманд и двамата записват хит сингъла „Voodoo kukla“. Следват още много записи, тотални хитове като “Късай” и „Антилопа“, клипове, концерти, награди, турнета в страната и Америка. През 2019 стига до финал и в телевизионно шоу за имитатори, където смайва публиката не само с вокални способности, но и с лични качества. Въпреки заслепяващия блясък на славата, Тита не спира да се развива и очарова. Дебютният албум на звездата носи не само звука, но и посланията на 2020.

Ключови думи: