На живо

7

Излезе първи трейлър на Бързи и яростни 9

В кадрите феновете ще се насладят на всички елементи, които харесват и свързват с обичаната от тях поредица, както и на няколко изненадващи моменти

Публикувано на 03 Февруари 2020
Излезе първи трейлър на Бързи и яростни 9

На 31 януари в Маями, Флорида, под надслов „The Road to F9” се състоя грандиозен концерт, посветен специално на дебюта на първия експлозивен трейлър на "Бързи и яростни 9" – нетърпеливо очакваната нова серия от една от най-популярните и успешни филмови поредици „Бързи и яростни“.

Сред участниците във впечатляващия мега-спектакъл бяха мултиплатинените музикални изпълнители Карди Би, Осуна, Уиз Калифа & Чарли Пут и Лудакрис, както и звездите на Бързи и яростни 9 Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Джордана Брустър, Джон Сина, Натали Еманюел и режисьорът Джъстин Лин.

В епичния трейлър феновете ще се насладят на всички елементи, които харесват и свързват с обичаната от тях поредица, както и на няколко изненадващи моменти, разбира се, включително едно емоционално завръщане на любим герой. Вълнуващото видео дава заявка, че Бързи и яростни 9 ще бъде най-мащабната, експлозивна и вълнуваща част до момента.

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото няма значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство. За да се справи с предизвикателството, Доминик Торето ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават за помощ. Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим.

След пауза от два филма, на режисьорския стол на Бързи и яростни 9 се завръща ветеранът Джъстин Лин, който има четири от най-успешните заглавия зад гърба си, сред които Бързи и яростни: Токио дрифт и Бързи и яростни 5: Удар в Рио, и предефинира облика на франчайза, превръщайки го в попкултурния феномен, който познаваме днес. Сценарият е дело на Даниел Кейси, който заменя автора на последните шест филма Крис Морган. В ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен и др.

"Бързи и яростни 9" ще форсира само в кината, IMAX и 4DX на 22 май.

Ключови думи: