На живо

7

Вижте новото видео на Дуа Липа

Клипът към песента Physical дебютира онлайн в следобедните часове на 31 януари

Публикувано на 31 Януари 2020
Вижте новото видео на Дуа Липа

Дуа Липа представи новото си видео.

Клипът към песента "Physical" дебютира онлайн в следобедните часове на 31 януари.

Парчето е част от предстоящия да излезе втори студиен албум на 24-годишната изпълнителка.

Видеоклипът на "Physical", който можете да видите по-долу на страницата, е режисиран от Лопе Серано от дизайн колектива CANADA.

Появата на записа Future Nostalgia се очаква на 30 април през Warner Records. Пилотният сингъл от албума беше парчето "Don't Start Now", което излезе на 1 ноември 2019 г.

Записът ще бъде възможен за теглене от всички дигитални платформи, както и на физически носител, в следните формати: неоново розова плоча, CD, грамофонен запис с изображение, златна каседа, и лукзосен box set, всички налични в уеб магазина на Дуа. 

За албума тя казва: "Толкова се вълнувам да стартитам предварителните поръчки за новия ми албум Future Nostalgia. Създаването на записа беше невероятно изживяване и нямам търпение да го чуете".   

В края на 2019 г. Дуа изпълни "Don't Start Now" на наградите на MTV EMA, ARIA, AMA, след като пристигналия със стил албум от 2015 г. обхвана 4 милиона продажби из целия свят и събра 60 милиона продажби от сингли, включително над 500 милиона стрийма на "Don't Start Now". Дебютният й албум официално е най-слушаният от женски соло артист в историята на Spotify и също така Дуа  е най-младият женски артист някога, който достига 1 милиард гледания в YouTube. Тя потегля на турне в 24 дати в Обединеното кралство и Европа това лято, включително 2 вечери в O2 arena. 

Future Nostalgia - съдържание:

1. Future Nostalgia

2. Don't Start Now

3. Cool

4. Physical

5. Levitating

6. Pretty Please

7. Hallucinate

8. Love Again

9. Break My Heart

10. Good In Bed

11. Boys Will Be

Ключови думи: