На живо

7

Rag’n’Bone Man и Мika идват у нас през юни

Двете музикални звезди ще вземат участие във фестивала Франкофоли, който тази година се мести в София

Публикувано на 27 Януари 2020
Rag’n’Bone Man и Мika идват у нас през юни

Rag’n’Bone и Man Мika пристигат в България със своите първи концерти у нас.

Това ще се случи в първия ден на фестивала за съвременна музика „Франкофоли“, който тази година ще се проведе на 19 и 20 юни в София.

Световните поп звезди ще се качат на сцена на 19 юни, а през февруари ще бъдат обявени и останалите участници в тазгодишното музикално събитие. 

Една от изненадите на „Франкофоли“ тази година е новото място на провеждането му. След пет успешни издания в Благоевград, от 2020-а за първи път огромната сцена на летния фестивал ще бъде построена в Парка на столичното летище.  

До момента в българските издания на френския фестивал се включиха едни от най-популярните по света френски и международни артисти, сред които ZAZ, Нувел Ваг, Джипси кингс, Патрисия Каас, DJ Боб Синклер, Имани, LP, Кенджи Жирак, Метр Гимс и др.

Последният му албум излиза през есента на миналата година и носи заглавието My Name Is Michael Holbrook - неговото истинско име. Концертът на Mika на „Франкофоли“ е част от европейското турне на певеца, което до лятото има планирани участия в Италия, Холандия, Франция, Австралия, Нова Зеландия, САЩ и Канада. 

Билетите за събитието са в продажба от 29 януари на цени от 90 лева за един ден на фестивала и 130 лева – фестивален пас за двете вечери. Първите 1000 билета могат да бъдат закупени на преференциална цена от 100 лева до изчерпването им.

Ключови думи: