На живо

7

Алиша Кийс тръгва на турне

Международната музикална икона ще представи своя репертоар от глобални хитове в зали и стадиони из Северна Америка и Европа

Публикувано на 24 Януари 2020
Алиша Кийс тръгва на турне

Алиша Кийс разкри, че ще направи световно турне. 

Международната музикална икона, която е 15-кратна носителка на награда „Грами“, ще представи своя репертоар от глобални хитове в зали и стадиони из Северна Америка и Европа.

Певицата, автор и продуцент ще посети големите градове на двата континента, сред които Лондон, Париж, Берлин, Атланта, Торонто, Чикаго, Сан Франциско, Лос Анджелис и др с шоуто, озаглавено Alicia - The World Tour.

Новините за турнето идват и с обявяването на предстоящия седми студиен албум на изпълнителката, чиято световна премиера е насрочена за 20 март 2020 г. Предварителните поръчки на албума Alicia стартират този петък, в чест на рождения ден на звездата на 25-ти.  

По-рано този месец Кийс пусна сингъла „Underdog“, който бе определен като „поп-соул парче, с нежно усещане за еуфория“. Песента се превърна в най-добавяната в Топ 40 на US Radio, а преди нея излязоха „Time Machine” и „Show Me Love“, който стана 11-ти #1 сингъл на изпълнителката в еърплей класацията на Билборд „Adult R&B Songs“.  

В допълнение към новите парчета, Алиша ще съживява хитовете „No One“, „I Ain’t Got You“ и „Girl of Fire“, с помощта на специално мултимедийно преживяване на сцените на Alicia - The World Tour всяка вечер. Концертите ще бъдат истински празник и медитация над любовта и живота, изпълнени с магнетична енегрия, която само живата музика може да подари.  

Алиша Кийс ще бъде водещ на предстоящата церемония на наградите „Грами“, която ще се проведе на 26 януари. 

Ключови думи: