На живо

7

Нов сингъл и видео от Рики Мартин

Tiburones ще бъде част от предстоящия студиен албум на звездата, предвиден да излезе по-късно тази година

Публикувано на 24 Януари 2020
Нов сингъл и видео от Рики Мартин

Рики Мартин започва новото десетилетие с премиера на нов сингъл.

Латинозвездата представи парчето „Tiburonеs“ (акули) и неговото емоционално видео.

Автори на песента са Пабло Пресиадо и Оскар Ернандес, продуцент е Джулио Рейес Копело, а режисьор на видеото е пуерториканецът Качо Лопес.  

Още в началото на песента, текстът говори много, а Рики изпява всяка фраза със сила, която и до днес го прави една от най-големите световни звезди. 

„Tiburones“ е парче, в което много хора ще се припознаят. Това, което исках да постигна във видеото е да хвана една обща история, и затова пожелах да снимам в Пуерто Рико. Песента и видеоклипът олицетворяват всичките емоции, енергия и чувсвта, присъщи за моментите, в който всички ние хората ставаме едно цяло“, споделя Мартин. 

„Tiburones“ ще бъде част от предстоящия студиен албум на звездата, предвиден да излезе по-късно тази година.  

Мартин, който е ностител на награди „Грами“ и „Латин Грами“, репетира за дългоочакваното си световно турне Movimiento, което стартира на 7 февруари с три поредни концерта в Пуерто Рико. От там продължава към Чили, последвано от концерти в Аржентина, Уругвай и Мексико. 

Рики ще изпълнява най-великите си хитове, заедно с песните от новия си албум, включително „Cántalo“ и „Tiburones“. Изпълненията ще бъдат съпътствани от супертехнологични визуализации и светлинно шоу, по дизайн на Джейми Кинг, който режисира концерта All In (2017) на Рики във Вегас, както и емблематичните му турнета Livin’ La Vida Loca (1999) и Black and White (2007). 

Ключови думи: