На живо

7

Хейли Кийоко представи нов сингъл

Парчето, озаглавено she, е финалният трак от проекта I'm Too Sensitive For This Shit

Публикувано на 22 Януари 2020
Хейли Кийоко представи нов сингъл

Хейли Кийоко пусна финалния трак от проекта I'm Too Sensitive For This Shit.

Парчето, озаглавено "she", 28-годишната американка пее за самоокуражаването и осъзнаването на собствената си ценност.

“She" е неофициален химн, който ми помага да минавам през трудните времена, когато не съм сигурна в себе си. Написах тази песен като символ на това да обгърнеш мечтите си, да не се страхуваш да живееш напълно с твоята си същина без съжаления. Да НЕ се срамуваш да бъдеш силна, уязвима, усилено работеща жена, която знае какво иска и която няма да позволи на никого и на нищо да я спре да преследва мечтите си”.

Вдъхновяващата нова песен идва със заснето на един дъх носталгично и игриво видео, режисирано от самата изпълнителка. Изпълнено с WordArt, лава лампи, постери, покриващи всяка стена и дори кратко участие от Ланс Бас от N’SYNC,  Хейли разказва за своята спалня от детството по време, когато “Lesbian Jesus” (лезбийският Исус) е бил просто фрагмент от въображението й, извън нейните най-смели мечти. Въпреки че е крайно разказвателно, видеото в същото време е препратка към по-младата версия на поп звездата и е красиво напомняне за всички нас да продължаваме да мечтаем и да сме мили към по-ранните ни версии. 

“Преди много се смущавах от това, което съм аз, което харесвам и на какво приличам. И докато се чувствах добре да експериментирам с различни прически и модни стилове, никога не усетих наистина да се вписвам някъде. Никога и в най-дивите си мечти не съм си представяла, че най-големите ми неуверености ще бъдат най-доброто, което съм днес. Това видео почита това младо, неуверено момиче, което някога бях, което постоянно бе изпълнено със съмнения към себе си, но не преставаше да мечтае. Това е любовно писмо към всички млади хора, които все още мечтаят. Надявам се това видео да вдъхнови хората да имат вяра, че тяхната борба днес ще им даде сили за утре”.

Кийоко за пръв път анонсира проекта I'm Too Sensitive For This Shit през октомври. Компилацията включва също така преди това издадените парчета “L.O.V.E Me”,  “Demons” и “I Wish”. Енергични в звуково отношение, но интимни в текстово, Хейли ни даде тези песни в реално време, продължавайки да разбива границите, докато позволява на слушателите да стигнат до най-уязвимите части от нейния живот. Издавайки нова музика всеки месец, пълният проект е вече завършен с излизането на “she”.  

Хейли Кийоко ще издаде също ексклузивен винил I'm Too Sensitive For This Shit, наличен само в Urban Outfitters. Червената като ябълка плоча ще се продава от 24 януари, можете да я поръчате преварително.

Ключови думи: