На живо

7

Холзи издаде нов албум

Колекцията Manic излезе на 17 януари 2020 г.

Публикувано на 20 Януари 2020
Холзи издаде нов албум

Новият албум на Холзи вече е факт.

Колекцията Manic излезе на 17 януари 2020 г.

От 2015 г. до момента Холзи е реализирала над 25 милиарда стрийма в световен мащаб и над 11 милиона продадени албуми.

През този период изпълнителката е номинирана за Грами и блести от кориците на редица престижни списания (Rolling Stone, Cosmopolitan, NYLON, Forbes, Playboy, Billboard).

Дебютният й албум Badlands е сертифициран с платинен статус по продажби от RIAA в рамките на една година след премиерата си.

С втория си платинен албум hopeless fountain kingdom Холзи окупира първото място на чарта Billboard 200. Албумът включва двойноплатинения хит “Now or Never” и четириплатинения “Bad at Love”.

С успеха на шесткратно удостоения с платинен статус сингъл “Without Me” Холзи остави забележителна следа в историята на световната музика като първи и единствената изпълнителка с поне 3 парчета в Billboard Hot 100, всяко от които се е задържало 50 седмици в класацията.

Холзи добави във визитката си и четири пъти платинения сингъл “Eastside” в колаборация с топ изпълнителите на международната поп сцена Бени Бланко, Калид, The Chainsmokers, както и 11 пъти платинения сингъл “Closer”, в който тя е гост изпълнител.

Със сингъла “Without Me”, за който Холзи грабна статуетка за “Любима песен, поп-рок” на Американските музикални награди, певицата прекара две последователни седмици под #1 в Hot 100 в началото на 2019 г. и парчето се превърна в първия й солов проект на върха на класацията. Към настоящия момент “Without Me” е най-дълго задържалият се в ТОП 10 на класацията сингъл нa артист-жена за века.

Холзи е гост звезда в платинения хит “Boy With Luv” на най-успешната K-pop банда и заедно с Фючърe влезе в новия албум на рапъра Пост Малоун с парчето “Die for Me”. 

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Третият студиен албум на Холзи, Manic, е наличен в онлайн магазина MusicMall.bg.

Ключови думи: