На живо

7

Давид Гета преработи любим трак

Новата версия на Make It To Heaven е в сътрудничество с Мортен

Публикувано на 20 Януари 2020
Давид Гета преработи любим трак

Давид Гета се завръща с преработка на любим на феновете трак.

Това се случва след като оригинала на "Make It To Heaven" надмина 12 милиона стрийма, 1,6 милиона гледания и 9000 пускания в радиото.

Новата версия е още една стъпка от страна на Мортен и Давид Гета за надграждането на непрекъснато развиващото им се звучене.

От "Never Be Alone" до ремикса на "Heaven" от Авичи, "Make It Heaven" и сега преработката, те продължават да разнообразяват музиката си и намират синергия, която създава иновации в студиото.

Британската поп сензация, изпълнителката и автор на песни Рей се завръща като вокалист, предавайки специфичното си звучене и страхотен вокален диапазон, който още повече си личи в радио версията.

„Започнахме този запис от уникален клубен бийт, но песента е толкова добра, че исках да направя версия, фокусираща се повече над вокала и по-подходяща за слушане. Нещо, което можеш да си слушаш вкъщи. Не само при DJ-ите”, казва Давид.

Гета приключи 2019 г. с 3,6 милиарда стрийма 1,5 милиарда преглеждания на песните си. На диджейския фронт той бе удостоен с #1 позиция в 1001Tracklists, Top 101 Producers list и #3 позиция в DJ Mag Top 100. Тази година готви по-големи и по-добри изненади и това издание е още един пример за широко обхватния му и променящ играта подход, който продължава да налага денс музиката в мейнстрийма. 

Ключови думи: