На живо

7

Ники Джем и Деди Янки обединиха усилия

Песента Muévelo е част от саундтрака на новата част на Лоши момчета

Публикувано на 09 Януари 2020
Ники Джем и Деди Янки обединиха усилия

Ники Джем и Деди Янки обединиха усилия за нов музикален проект.

Двама от най-известните пионери в регетон музиката се събраха след 20 години, за да дадат живот на експлозивното парче „Muévelo“, което ще завладее радиата и дигиталните платформи през 2020 г.

Музикалното обединени се случва под продуцентския поглед на носителите на награда „Грами“ братя Хуан и Оскар Салинас, познати като рапърското дуо Play-N-Skillz.

Сингълът включва и част от песента „Here Comes the Hotstepper“ на Айни Камози, която ни връща към златните времена на регетона и по-конретно през 1994 г.

„Янки е моят „брат по оръжие", миналото не определя кои сме днес, а това да зарадваме феновете си е основният двигател на тази колаборация“, споделя Ники Джем. 

Двамата артисти композират изцяло заедно новия си сингъл, който ни представят и с официално видео, заснето с кино концепция из емблематичните улици на центъра на Маями, Флорида. Под режисурата на Марлон Пеня, Ники Джем и Деди Янки влизат в ролята на екшън актьори, вдъхновени от уличната култура. 

„Искахме да се завърнем с гръм и трясък и да подарим на феновете си експлозивен нов трак“, добавя Янки. 

„Muévelo“ е част от саундтрака на новата част на холивудския блокбъстър „Лоши момчета“, която излиза на 17 януари 2020 г. 

Ключови думи: