На живо

7

Нова песен от Ейва Макс

Парчето е озаглавено On Somebody

Публикувано на 08 Януари 2020
Нова песен от Ейва Макс

Глобалната поп сензация Ейва Макс завърши невероятната си 2019 г. с финално издание.

Парчето “On Somebody” пристигна скоро след колаборацията й с Алън Уокър “Alone, Pt. II”, както и официалното издаване на любимия на феновете трак “Salt".

2019 беше годината, в която Ейва официално подпечата статуса си на суперзвезда с огромния успех на 2 пъти платинено сертифицирания хит “Sweet but Psycho".

Наскоро наречена една от „Най-добрите песни на 2019 година“ на Ню Йорк Таймс, тракът прекара три седмици в топ 10 на Hot 100 на Billboard, заемайки №3 в Pop Radio в Щатите.

Истински международен артист, наскоро Ейва се съюзи и с испанската суперзвезда Пабло Алборан за колаборативния им сингъл "Tabú". По-рано през декември певицата сподели сцената с други суперзвезди като Хари Стайлс, Рита Ора, Стормзи и др. в напълно разпродадният Джингъл Бел бал в Лондон. Утвърденият летен хит на Ейва “Torn”, който сп. Вог нарекоха „една от „най-добрите песни на 2019 г.” продължава да се радва на успех по света, включително присъствие в топ 10 в Европейската еърплей класация. Диско тракът е придружен от емблематично супергеройско видео, създадено от утвърдения режисьор Джоузеф Кан.

 “On Somebody” е наличнa във всички дигитални стрийминг платформи ТУК.

Ключови думи: