На живо

7

Джули Берган представи нов сингъл

Норвежката поп звезда се стреми към глобален успех с новия сингъл Kiss Somebody

Публикувано на 07 Януари 2020
Джули Берган представи нов сингъл

Джули Берган пусна нова песен. 

Най-слушаната изпълнителка в Норвегия се стреми към глобален успех с новия си сингъл "Kiss Somebody", в който се включва и хит мейкърът SEEB.

"Песента “Kiss Somebody" е позитивно съобщение с позитивен поглед към бъдещето. Продължавайте напред, не приемайте живота твърде на сериозно и целунете, който искате: целунете момче, целунете момиче, просто дайте целувка на някого”, казва певицата.

Идеята за песента възниква, когато Берган е в студиото с колегите си Skinny Days. Точно претърпяла раздяла, Джули им казва: „Не искам ново гадже, просто искам да целуна някого”. И оттук идеята ги уцелва като снежна топка, а SEEB се присъединява след като чува ранна версия на трака от съседно студио.

"Kiss Somebody" сбъдва една от многото амбиции на изпълнителката. Тя е искала да си колаборира със SEEB още откакто и двамата изпълняват на екстремните спортни събития X Games Norway през 2017 г.

Вдъхновена от Риана, Бионсе и Бритни Спиърс, Джули за първи път привлича вниманието като тийнейджър. Първият й сингъл, с който го прави е "Arigato’" Оглавявайки класациите в Норвегия и достигайки №5 в Швеция, резултатът е наградата Breakthrough Artist of the Year от норвежката асоциация за авторство на песни NOPA и Spellemann (норвежки еквивалент на Grammy / BRIT награди) номинация за Song of the Year.

През 2018, Берган се включва в глобалния хит на Алан Уокър -  "Ignite". Завръщайки се на №1 в Новегия, с този успех тя изпълнява по целия свят, от годишния музикален и арт фестивал Coachella до музикалния фестивал EDC в Япония. Тя надгражда това с двойно платинения дебютен албум Turn On The Lights през 2018 г., двойно платинения сингъл "STFU" и краткия албум Hard Feelings: Ventricle 1 през втората половина на 2019 г. "Kiss Somebody" ще бъде включена във втората част на ЕР-то, което се очаква в близкото бъдеще. 

Ключови думи: