На живо

7

Стенли пуска клубен ремикс на Чужди тела

Новата версия на парчето е дело на популярните DJ-и Fabrizio Parisi & The Editor

Публикувано на 18 Декември 2019
Стенли пуска клубен ремикс на Чужди тела

След успеха на „Чужди тела“ на Стенли, песента има вече и клубен ремикс. 

Новата версия на парчето е дело на популярните DJ-и Fabrizio Parisi & The Editor.

Сингълът ще звучи в ефир и в клубовете с още една версия като премиерата е днес, 18-ти декември от 10:00 часа.

Видеото към ремикса с режисьор Васил Стефанов излиза също днес в официалния канал на артиста в YouTube.  

Идеята за ремикса се ражда по време на представянето на новия албум на музиканта „Чужди тела“ (Вирджиния Рекърдс) в началото на ноември т.г.

„Свърза ни общ приятел, който ми каза, че Стенли би искал да направим ремикс на песента му „Чужди тела“. Бях много развълнуван, защото винаги съм бил „обсебен“ от начина на пеене и тембъра на Стенли, който е уникален. Още повече, че двамата с The Editor вече бяхме слушали новата му песен и много я харесваме. За първи път работя със Стенли и в това сътрудничество има много личен момент за мен, за който не знае нито той, нито The Editor. Когато дойдох в България да уча в музикалното училище в Русе, започнах да свиря в първата си банда, която беше нещо като трибют на Тангра и свирехме всички песни от албума „Оловният войник“. Вокалистът ни, огромен фен на Тангра и Стенли и с когото, станахме близки приятели, за съжаление почина преди няколко години. За мен има част от моето минало в тази колаборация помежду ни и много специално отношение“ – споделя Fabrizio Parisi.   

Автор на музиката на песента „Чужди тела“ е Благослав Анастасов, фронтмен на рок бандата „Hayes & Y“, отговорен също и за аранжимента на парчето заедно със Стенли и Светлин Къслев. Въздействащият текст е написан от Любо Киров. В „Чужди тела“ участва и 17-годишната дъщеря на Стенли - Никол.  

Междувременно Стенли подготвя специален концерт за всичките си почитатели на 26-ти декември (четвъртък) от 22:00 часа в Sofia Live Club. Той се завръща на сцената на столичния клуб, за да представи новите песни от албума "Чужди тела" (Вирджиния Рекърдс). Сет листът включва и някои от най-емблематичните хитове на артиста, сред които „Обсебен“, „Пътят към храма“, „Стар парфюм“ и други, част от които са в нови изненадващи аранжименти. На сцената до Стенли ще застанат още музикантите Димитър Ковачев-Фънки (бас китара), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани).  

За предстоящото събитие в Sofia Live Club, Стенли е поканил и специални гост-музиканти – нашумялата млада рок банда „Innerglow“ и фронтмента на групата „Hayes & Y“ и композитор на „Чужди тела“ – Благослав Анастасов.  

Билетите за концерта на 26.12. са вече налични за предварителна продажба в мрежата на Eventim, OMV, на НДК, Orange Center, както и на място в клуба в деня на концерта. Всички почитатели на Стенли ще имат възможността да закупят албума „Чужди тела“, който ще се продава на място в клуба.  

За Fabrizio Parisi: Fabrizio Parisi е едно от най-актуалните имена на европейската хаус сцена и не случайно вече година води собствено едночасово шоу по престижното Italia Radio 1 всяка седмица, заедно с имена като Benny Benassi,The Cube Guys, Federico Scavo, Luca Guerrieri, Flashmob, Gianluca Vacchi, а от няколко месеца сетовете му са част и от плейлиста на радио Ibiza. С повече от 2500 партита на живо по цял свят, близо 51,5 милиона гледания в Youtube и 1,25 милиона стрийма в Spotify. Роден в Базел, Швейцария, в семейство на известен италиански музикален мениджър и българка, кариерата му се развива паралелно в Италия, България и Турция.  

В края на 2017 г. заедно с MiYan и народната певицата Гергана Димитрова – Белонога пускат етно-хаус песента "Sunbeams", която се превръща в едно от най-ротираните парчета в топ клубове в Ибиса, Египет, Гърция, Ливан, Италия, България, Турция. Песента прекарва общо 49 седмици в топ 10 на официалния еърплей за България, като 11 от тях е на 1 място. Достига 38-мо място в официалния европейски Топ 100 чарт. Съвместно с продуцента WahTony създава етно-хаус хитa Aurora, които и до днес е на ротация в MTV Dance за Европа и Азия, заедно с Ева Пармакова и WahTony записват хита Tell Me Right, следва ремикс на песента „Марс“ групата Д2 ; първият съвместен проект на Fabrizio Parisi и The Editor "I Can Survive" (заедно с певицата Veneta), следван от "Let It Play"(заедно с Valentina) и най-новият – ремикс на един от най-известните руски DJ - Sharapov - "Invisible Love"

За The Editor: Зад псевдонима The Editor, се крие енигматичен български саунд дизайнер и продуцент на електронна музика, вече неизменна част от лейбъла Fa&MiMusic. През 1996 г. започва да се занимава професионално с музика. Дипломира се в Бъркли със специалност “Електронна музика и саунд дизайн”. Създава една от водещите композиции в култовата компилация “Buddha Bar Classical-Chillharmonic”, издадена от George V Records. Участва като саунд дизайнер в проекти на Tracktion и Audio Kit Pro D1, където създава звуци и тембри за водещите им синтезатори.Заедно с Fabrizio Parisi и Veneta създава песента "I Can Survive ; той стои в основата на песента "Let It Play" (негова е и клубната версия),която е в ротация в MTV-Dance. 

Ключови думи: