На живо

7

Радио N-JOY с нова честота и високи рейтинги

Любимата поп радиостанция открива нова точка на излъчване - в Ябланица

Публикувано на 17 Декември 2019
Радио N-JOY с нова честота и високи рейтинги

Радио N-JOY разшири покритието си с още една нова честота на излъчване – в град Ябланица на 100,5 MHz. С това радио N-JOY прави поредната стъпка към пълното покриване на автомагистрала „Хемус“ и маршрута София – Варна.

През последната година радиостанцията добави към прoкритието си и градовете Троян, Обзор и Приморско. А преди малко повече от месец радиото пусна в експлоатация и новата си честота в град Ихтиман, с което всички фенове могат да следят програмата на радио N-JOY по целия път от София до Бургас.

По последни данни на агенция ГАРБ[1] радио N-JOY заема първа позиция по най-много слушани минути и на дневна, седмична и месечна база във възрастови категории: 18-34 и 25-45 годишни, а в категориите 15-25, 25-54 и 15-69 годишни е номер 1 поп радио в България.

N-JOY е част от bTV Radio Group, заедно с  bTV RadioJazz FMClassic FM и Z-Rock. През последната година групата бележи значителен напредък в съдържателната и рекламната синергия между радио, телевизия (с водещ канал bTV) и дигиталните платформи на bTV Media Group.  


[1] Аудиторно изследване, представително за населението на България на пипълметрична агенция ГАРБ за месец август 2019 г.

Ключови думи: