На живо

7

Дуа Липа пусна ново парче

Future Nostalgia е едноименната песен от предстоящия албум на певицата

Публикувано на 15 Декември 2019
Дуа Липа пусна ново парче

Дуа Липа представи новата си песен.

Парчето Future Nostalgia е повлиано от 80-те години на миналия век и носи същото име, като предстоящия нов албум на певицата.

За песента Дуа Липа споделя: “Future Nostalgia" e заглавното парче от моя предстоящ албум и е още нещо малко, което да ви забавлява до Новата година.

Парчето е много игриво и забавно – и затова да не се взимаме насериозно, но толкова много ни хареса, че искахме да го споделим с вас”.

Предходният сингъл на Липа, "Don’t Start Now", вече отбеляза над 240 милиона стрийма до сега и продажби от над 1 милион копия, както и получи своя дебют на живо в шоуто на Греъм Нортън.     

След като се появи със стил през 2015 г. дебютният албум на Дуа направи 4 милиона продажби по света, а синглите от него – 40 милиона продажби. Той официално е най-стриймваният албум от жена изпълнител в историята на Spotify. Също така тя е най-младата соло изпълнителка, която някога е стигнала до 1 милиард гледания в YouTube и е спечелила престижни награди като награди BRIT и Grammy. Тази година Дуа Липа откри европейските музикални награди на MTV за 2019 със спиращо дъха изпълнение на последния й сингъл "Don’t Start Now" в Севиля, Испания.   

Ключови думи: